Bemutatkozás

Horváth Csaba vagyok.
Itthon gyógymasszőrként dolgoztam. Majd Bad wörishofenbe, utána 1 évvel rá Augsburgba költöztünk és itt az Injoy 30+ Fittness club-ban folytattam kezeléseket.
Éppen akkor kezdtek el egy új gerinc-központot indítani, aminek én is a tagja lettem. Itt azután még többet tanultam a német fizioterapeutáktól és természetgyógyászoktól. Elsajátítottam a Craniosacrális terápiát, Dorn terápiát, az ausztrál Bowen Technikát. Nagyon sokat tanultam Peter Bracken-től, aki már több mint 20 éve Oszteopátiával foglalkozik, és a Müncheni egyetemen is oktat. Petertől Craniosacrális terápiát és az ízületek manipulálását tanultam (magyarul csontkovácsolás). 

Dr. Eöry Ajándoktól akupresszúrát és fülakupunktúrát tanultam, majd heti 2 alkalommal tartottam 3-1-2 meridián tornát plusz légző gyakorlatokkal és szemmasszázzsal kiegészítve a németeknek. A bajorok sokkal egészség tudatosabbak, mint itthon nálunk az emberek. Ha valaki beteg, először a természetgyógyászához megy és csak a legvégső esetben az orvoshoz. Nálunk pont fordítva. Kint homeopátiás szerekkel gyógyítanak, itthon már egy megfázásra is antibiotikummal indítanak. Elég élesen látom a kinti és az itthoni állapotok közötti különbséget. 5 év kintlét után haza húzott a hazaszeretetem.

 Itt meg kell még említenem Kis Gergelyt, akitől kenést és ínrakást tanultam, ez egy ősi magyar, mára már majdnem elfeledett módszer. Mivel a feleségem japán, a japán útjaink során többször volt alkalmam a japán kezelési módszereket is megismerni. Fukuókában (japánban) Megtanultam az AKA kezelést ami még európában ismeretlen módszer,de mindent megteszek hogy megismerjék az emberek.
Szeretnék mindazon embereknek segíteni, akik megkeresnek és foglalkoznak az egészségükkel.